Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

ο-κατά-λένα-πλάτωνος-κωνσταντίνος-καβάφης-τρίτη-πρόβα


Δεν έχετε παράπονο, αγαπητοί φαν της Λένας Πλάτωνος και του blog αυτού, σαράντα πέντε φωτογραφίες ανάρτησα από τη σημερινή τρίτη πρόβα με τον Γιάννη Παλαμίδα, τη Σαβίνα Γιαννάτου και τη Βικτώρια Μπόζικ. Ακούστηκαν πέντε τραγούδια από τον Κύκλο Καβάφη, δύο από τον Καρυωτάκη, άλλα δύο από τη Λιλιπούπολη, η Ρωσική Ρομάντζα, αρκετά από τα Ημερολόγια με την ίδια τη δημιουργό τους, καθώς και επιλογές από τις Μάσκες Ηλίου, το Σαμποτάζ και το Γκάλοπ.

Αύριο θα σας έχω και αποκλειστικό βίντεο ντοκουμέντο!

4 σχόλια:

Νίκος από Ολλανδία είπε...

Πολύ όμορφες οι φωτογραφίες σας. Μυρίζουν 'παρέα'. :>

Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση το σχόλιο της Λένας στο απόσπασμα από τη συνέντευξή της στην Λένα Αρώνη, ότι είχε αρχίσει να μελετάει μια σονάτα του Beethoven, κάπου σφήνα μες την προετοιμασία της για τα δικά της "κομματάκια" τα οποία ήταν να παρουσιάζει πέρυσι στο Παλλάς. Μου έδωσε την εντύπωση ενός ανθρώπου που ξέρει τι του γίνεται, ισχυρό αντίβαρο στα λογιών λογιών κοκόρια που έχουν ζώσει τον (άνυδρο τα τελευταία χρόνια) καλλιτεχνικό χώρο.

Για την καλλιτεχνική της αξία δεν χρειάζεται να πει κανείς τίποτα, η γυναίκα αυτή εκτός από σπουδαία ποιήτρια και μελωδός, αποτελεί διαρκή πηγή έμπνευσης για κάθε δημιουργικό άνθρωπο σ'αυτόν τον τόπο.

Καλές πρόβες, δύναμη και δημιουργικότητα εύχομαι.

Υ.Γ. Αν δεν είχα να κάνω μια βάφτιση στις 11 του μηνός στην Αλεξανδρούπολη, δεν υπήρχε περίπτωση να χάσω τη συναυλία στο Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου. Σνιφ.

BOSKO είπε...

Νίκος από Ολλανδία...
κρίμα που δε θά 'σαι Επίδαυρο.
η Λένα σίγουρα όμως θα συγκινηθεί πολύ με το σχόλιο σου.
σ' ευχαριστούμε!

κι έλεγα ποιος με έχει τσακίσει στις "επισκέψεις" από Ολλανδία;
τυχερέ (που ζεις Ολλανδία)!
:-))))

roundel είπε...

Καλημέρα:)

BOSKO είπε...

roundel...
καλημέρα:)