Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

ζωντανοί-στο-κύτταρο-σκηνές-ροκ-από-σήμερα-στο-σινέ-κατερίνα-του-κερατσινίου

Τελικά, αυτό είναι! Κάνεις μια-δυο ταινίες, σε θυμούνται κατά διαστήματα μέσα στα επόμενα χρόνια και καθαρίζεις σε περιόδους ειδικά που όλα-ακόμη και στο χώρο του σινεμά-είναι υπό διάλυση. Από σήμερα, λοιπόν, το ντοκιμαντέρ Ζωντανοί στο Κύτταρο-Σκηνές Ροκ βγαίνει σε θερινή διανομή και θα προβάλλεται στο πολύ όμορφο Σινέ-Κατερίνα (Βύρωνος & Χιλής) στην Ευγένεια του Κερατσινίου. Για το λόγο αυτό, η αποψινή πρώτη προβολή θα πάρει τον χαρακτήρα τιμητικής βραδιάς, μια κι έχω μεγαλώσει στο Κερατσίνι, αν και θα προτιμούσα τη λέξη happening. Στο Σινέ-Κατερίνα θα βρίσκονται η τραγουδοποιός-ερμηνεύτρια Μαρίζα Κωχ και ο σκηνοθέτης-ποιητής Λευτέρης Ξανθόπουλος και μαζί με τον γράφοντα, αμέσως μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ, θα συνομιλήσουν με το κοινό για την ταινία, ως ταινία, αλλά και για το θέμα της, τη γένεση της ελληνικής rock σκηνής. Κάτι μου λέει ότι στη σημερινή πρώτη προβολή θα παραστούν και πολλοί άλλοι φίλοι, μεταξύ των οποίων και η Λένα Πλάτωνος που γουστάρει πολύ τα θερινά σινεμά. Σας περιμένω όλους να δείτε ή να ξαναδείτε το ντοκιμαντέρ για το Κύτταρο καθισμένοι σε τραπεζάκια που πατάνε σε χαλίκια, με τη μπίρα, τη γκαζόζα και τα τσιγάρα σας. Ώρα έναρξης: 21.00
Τηλ.: 210-4317270
Και τώρα αναλυτικό πλάνο της πορείας προς το Σινέ-Κατερίνα:
Από το λιμάνι του Πειραιά, φτάνετε στον Άγιο Διονύσιο. Κάνετε δεξιά στην Αγίου Δημητρίου και στη δεύτερη κάθετο βρίσκετε το εργοστάσιο STOP επί της Αναπαύσεως. Όλο ευθεία, διασχίζετε την...Πλάτωνος και πέφτετε στο νεκροταφείο. Ακολουθεί υποχρεωτική πορεία αριστερά και στα 500 μέτρα από την πύλη του νεκροταφείου, βρίσκεστε στον Άγιο Ευθύμιο. Δεξιά και δίπλα στην εκκλησία είναι το Σινέ-Κατερίνα! Καταλάβατε; Ούτε εγώ, να πω την αλήθεια, αλλά θα χαρώ πολύ να σας δω εκεί σήμερα το βράδυ!

4 σχόλια:

despinach. είπε...

Bosko, να ενημερώσω επίσης ότι όσοι θέλουν να πάνε μπορούν να πάρουν τον ησάπ να φτάσουν Πειραιά στο λιμάνι και μετά να πάρουν το λεωφορείο 833 που κάνει στάση ακριβώς στο σινέ Κατερίνα! Έτσι είδα στα δρομολόγια οασά σήμερα....θα τα πούμε, φιλιά!

BOSKO είπε...

Despina...
σωστηηηηή!!!
θα τα πούμε το βράδυ, λοιπόν!
σ' ευχαριστώ!

Βάνος είπε...

Ξηρά τροφή για 5 ημέρες, ταμπέλα "PRESS" πάνω από αμάξι σε περίπτωση που βρεθούμε σε εμπόλεμη ζώνη και θα το βρούμε!

BOSKO είπε...

Βάνος...
σωστοοοοός κι εσύ!
δηλαδή απόψε προβλέπεται κοσμοσυρροή, απ' ότι αντιλαμβάνομαι!