Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

letter-to-mitsosbear

Αγαπητέ Μήτσο, μου τηλεφώνησες για να δηλώσεις τη συμπαράσταση σου στους εργαζόμενους του διφώνου. Μου είπες χαρακτηριστικά να βάλω δύο φορές, αν γίνεται, το όνομα σου στη λίστα των καλλιτεχνών. Μας τιμάς ιδιαίτερα και σ' ευχαριστώ γι' αυτό! Με κάλεσες ακόμη στη συναυλία σου στον Άγιο Παντελεήμονα που γίνεται αυτή την ώρα. Ούτε κάμερα για ν' απαθανατίσω το event με το προβλεπόμενο ξυλίκι, ούτε αναρχική διάθεση έχω πια...Τη μάνα μου έχω μόνο στο διπλανό δωμάτιο ν' ακούει Αττίκ και Καίτη Μπελίντα και το Άσ' τα τά μαλλάκια σου που το έπαιζε μικρή στο πιάνο, όπως μού 'χε εξομολογηθεί. Εγώ πάλι τό 'χω ρίξει στην κλασική μουσική: Shostakovich, Mahler, Stravinsky και δε συμμαζεύεται. Κοίτα, καημένη μου- της έλεγα το πρωί με τον καφέ μας- μη με καταντήσεις σαν τον Anthony Perkins στο Ψυχώ κι όποιος μπει εδώ μέσα φύγει με κάνα κουζινομάχαιρο στην πλάτη! Γελούσε, διότι κάτι σκαμπάζει κι από Hitchcock πέραν του ελαφρού τραγουδιού αλλοτινών δεκαετιών. Ευτυχώς που για τον πρώτο μετεγχειρητικό μήνα οι γιατροί σύστησαν κρέας και ότι τραβάει η ψυχή της, προκειμένου να δυναμώσει: από μπριζόλες και κοντοσούβλια μέχρι μπιφτέκια και κεφτέδες. Μετά θ' αρχίσει η νηστεία με μπρόκολα, κολοκύθια και καρότα. Δε γινόταν να συστήσουν το αντίστροφο; με ρώτησε σε κάποια φάση όλο απογοήτευση. Η απάντηση ήρθε με τη φωνή του Μπιθικώτση απ' το cd player: Κάνε υπομονή κι ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός! Γι' αυτό σου λέω, Μήτσο, παίξε εσύ στον Άγιο Παντελεήμονα κι άσε με εμένα. Δεν ξέρω αν θα πέσει ξύλο εκεί, πάντως εδώ πέφτει...quaker που πάει σύννεφο. Πάντα φίλος σου,
bosko

46 σχόλια:

trashman είπε...

Εγώ μ' αυτά που βλέπω κάθε μέρα, λέω να γραφτώ στη Χρυσή Αυγή, σοβαρά. Θα πάω στη συναυλία και θα φωνάξω τα δικά μου συνθήματα:

Λαθραίες καραβιές
ελεύθερο μπες βγες

Ζουλού και ταλιμπάν
ποτέ μη φάνε μπαν

και

το σκυλάκι το κανίς
ποιός το εφαγε ο Αζίζ

BOSKO είπε...

trashman...
σε ότι αφορά το τελευταίο δίστιχο, δεν πιστεύω λέξη απ' τη συντονισμένη ρατσιστική προπαγάνδα των ΜΜΕ. Αν και το κανίς της κυρα-Φωφώς, λόγου χάριν, θα χαιρόμουν αν το έτρωγε κάποιος φουκαράς Αζίζ, δεδομένης βέβαια της συμπάθειας μου προς όλα τα τετράποδα.
τώρα, για το υπόλοιπο ποίημα, μάλλον κάνεις χιούμορ και καλά τα λες.
στη Χρυσή Αυγή, πάντως, να μη γραφτείς με καμία κυβέρνηση.

ασωτος γιος είπε...

η ζειτε σ αλλο πλανητη η τι να πω
εχετε ρθει αν δειτε τι συμβαινει στη βικτωρια η στον αγιο παντελεημονα
να παρετε τους λαθρομεταναστες στην γειτονια σας
και μην βιαστειτε να με πειτε ρατσιστη
ειμαι υπερ των μεταναστων αλλα οχι των λαθρομεταναστων
και μην βιαστειτε να πειτε για τα κυκλωματα που τους εκμεταλευονται
δε με αφορα

με αφορα που εχασα τη γειτονια μου απο την βρωμια, την βια , τα κατουρα και την αγενια

BOSKO είπε...

ασωτος γιος...
φίλε μου, στη Βικτώρια έμενα κι εγώ μέχρι τον περασμένο Αύγουστο. Ξέρεις γιατί βρωμάνε κάτουρα αυτές οι γειτονιές; Διότι, όταν 15 άνθρωποι στοιβάζονται σ' ένα διαμέρισμα-κουτί, η χρήση μίας τουαλέτας είναι πράγμα ακατόρθωτο. Κατουράνε, λοιπόν, μέσα σε μπουκάλια, αν όχι στον ίδιο το δρόμο, και εν συνεχεία τα πετάνε έξω. Ας είμαστε άνθρωποι πάνω απ' όλα. Από που εσύ ξεχωρίζεις τους μετανάστες απ' τους λαθρομετανάστες; απ' τα τσαντόρ ή τις μπούργκες; Πως δηλαδή είμαστε υπέρ κάποιων ανθρώπων και κατά κάποιων άλλων; Εννοώ πως ξεχωρίζεις την κοινωνική τους κατάσταση στη χώρα μας; Ας ακουστεί πάλι μπανάλ αυτό που θα πω, αλλά την ευθύνη φέρει αποκλειστικά η εκάστοτε ανεγκέφαλη κυβέρνηση, ακατάλληλη όπως πάντα σε ανθρωπιστικά ζητήματα και σε θέματα μεταναστευτικής πολιτικής. Τέλος, αν εσύ θες πίσω τη γειτονιά σου καθαρή, χωρίς βία και αγένεια- αν ήταν έτσι ανέκαθεν, θα ήμασταν Ελβετία- ελπίζω να μην το θες αδιαφορώντας μπροστά στα ανθρώπινα δράματα που συντελούνται καθημερινά δίπλα σου.

Rena Fan είπε...

Καίτη Μπελίντα, Αντώνη... Έπρεπε να είμαι εκεί για να κάνω τον DJ στη μάνα σου. Θα περνούσαμε ωραία οι δυο μας (εσύ θα έπρεπε να βάλεις ακουστικά).

Ταχεία ανάρρωση εύχομαι και καλή συγκατοίκηση!

Αθανασία είπε...

Χααααααααχααααααααααααααχαααααααχααααααχαααααααααααααχαααααααααααααχαααααααααχα!καλό μου..καταρχήν να ευχηθώ όσο πιό καλή,ανάρρωση και όσο πιό ανώδυνη γίνεται,στην αξιότιμη μανούλα σου...τι χαρά που γύρισε πάλι πίσω...ε,καλό μου θα πρέπει να κάνεις λίιγο,υπομονή (που λέει κι ο αείμνηστος Γρηγόρης μας)...μέχρι να γίνει καλά η μαμά...και μετά...και βόλτες θα πηγαίνεις,και τους φίλους σου θα βλέπεις και όλα....ο Άντονυ Πέρκινς (μπλιάααααααααχ),ε,δε μ'αρέσει σαν άντρας έχω να πώ όσο περίεργο και αν σου φαίνεται,αυτό το είχα δεί,σε κάποιες σκηνές από τη..'Φαίδρα' και δε μ'άρεσε...)είχε παίξει και Χίτσκοκ???μωρέ μπράβο!!ε,λες μωρέ να κανταντήσεις και σύ σαν τον Άντονυ Πέρκινς?ε,δε νομίζω!!χαααααααααααααχαααααααχαααχααααααα!ναί,μόνο που εσύ θα είσαι ο Άντονυ Μποσκοίτης χααααααααχαααααααχααχαχα!και όχι ο Άντονυ Πέρκινς.....χαχαααααχαχαχααα κουράγιο καλό μουυυυυυυυυυυυ!μπόρα είναι θα περάσει η γμμένη...που θα πάει...φιλάκια, καλησπέρες...
Υσ-ε,αγαπητέ trashman μη νομίζεις!όλοι Χρυσαυγίτες θα καταντήσουμε να είμαστε στο τέλος,με αυτά που βλέπουν τα ματάκια μας...δεν έχεις και καθόλου άδικο όμως....καλησπέρες....

ασωτος γιος είπε...

Bosko εγω βοηθησει πολυ κοσμο και με ρουχα και με φαι στη γειτονια μου
αλλα οχι πια
γιατι τα βραδια και γω ο ιδιος φοβαμαι να κυκλοφορω
μονο βια και καχυποπτες ματιες
λυπαμαι αδιαφορω για το δικο τους δραμα
εχω το δικο μου να κοιταξω
πως θα βρω σπιτι αλλου σε μια εποχη που και γω βαλλομαι αποτην κριση οπως ολοι μας
γιατι αυτο το σπιτι αυτη η γειτονια δεν μας ανηκει πια
και δεν ηταν ετσι παντα
τωρα εγινε αυτο τα τελευταια χρονια

ασωτος γιος είπε...

και για να κανουμε και λιγο χιουμορ
εσυ γιατι εφυγες βρε απο την εγωτικη βικτωρια?

BOSKO είπε...

Rena Fan...
ε, δεν έρχεσαι να εγκατασταθείς κι εσύ εδώ να της κάνεις τον dj να αναστηλωθεί πιο γρήγορα; και Καίτη Μπελίντα βάλ' της, και Στέλλα Γκρέκα, και Αττίκ, κι ότι τραβάει η ψυχή σας.
παρεμπιπτόντως, πήρες σήμερα Τα Νέα με τη συλλογή που έδωσαν και που αμέσως σε σκέφτηκα;

BOSKO είπε...

Αθανασία...
καθίστε λίγο, ρε παιδιά. Γιατί θα γίνουμε όλοι Χρυσαυγίτες; δεν το καταλαβαίνω αυτό. Δηλαδή, να μην απορώ γιατί ανέβηκε το ποσοστό της άμα ακούω τέτοια λόγια ακόμη κι από πολιτισμένους ανθρώπους.
όσο για τον πρωταγωνιστή της Ψυχώ, θα κάνω mix των ονομάτων μας: Άντονι Μποσκοπέρκινς- πως σου φαίνεται;
:-)))

Ανώνυμος είπε...

Καλή ανάρρωση να έχει η γυναίκα (που θα την έχει δλδ, αφού το έχεις πάρει πάνω σου).

Πάντως, κοίτα να βάλεις στο πρόγραμμα και κάποιο χρόνο μόνο για σένα, γιατί, καλές οι προθέσεις, αλλά ο ρόλος του περιθάλποντα είναι εξαιρετικά δύσκολος.

Καλή δύναμη και στους δυο σας!

(Για όλα τα υπόλοιπα, καταπιέζω το γνωστό "παλιοχαρακτήρα" μου και συγκρατούμαι. Άλλωστε δε θα βγει τίποτα το θετικό από εδώ.)

Αφρόνη

BOSKO είπε...

ασωτος γιος...
τα επιχειρήματα σου είναι προβλέψιμα απ' τη μια, ειλικρινή απ' την άλλη. Σε καταλαβαίνω, μα έχεις να προτείνεις κάτι-ας πούμε- πραγματοποιήσιμο αναφορικά με τους μετανάστες, που σου πήραν το σπίτι και τη γειτονιά, όπως υποστηρίζεις; Το να λες "έχω το δικό μου δράμα και να πα' να κόψουν το λαιμό τους όλοι οι άλλοι" δεν μου ηχεί πολύ καλά, πάντως.

BOSKO είπε...

ασωτος γιος...
απ' τη Βικτώρια έφυγα, γιατί λίγο πριν ξεσπάσει η οικονομική κρίση (για μένα, τουλάχιστον), η σπιτονοικοκυρά μού έκανε αύξηση. Αν μπεις σε παλιότερα posts, θα βρεις πολλές αναρτήσεις μου για το multi-coloured κλίμα της πλατείας Βικτωρίας.

BOSKO είπε...

Αφρόνη...
έχεις πολύ δίκιο και το ξέρω.
τώρα που τη βλέπω να καλυτερεύει από μέρα σε μέρα, μπορώ κι εγώ να βγαίνω έξω.
αύριο, ας πούμε, έχω κανονίσει να πάω σε μία παράσταση κι ελπίζω να τα καταφέρω.
όσο για τ' άλλα, σε προκαλώ να ξαναθυμηθείς τον...κακό εαυτό σου και να μας γράψεις τις απόψεις σου!

Rena Fan είπε...

Τα πήρα, τα πήρα. Μια από τα ίδια βέβαια, αλλά η συλλεκτική μανία, βλέπεις.

BOSKO είπε...

Rena Fan...
αυτή η συλλεκτική μανία θα μας φάει στο τέλος, μου φαίνεται:-))

Ανώνυμος είπε...

Υποστηρηχτε κ αλλο τους βρωμιαρηδες, αριστεροι της κακιας ωρας. Παρε τους σπιτι σου ρε μεγαλε κι αμα γουσταρεις κανε τους κ μπανιο να ξεβρωμισουν απο αλβανιλα και αραπιλα
Ουστ απο δω μιλατε ολοι οι καλοπερασακιδες του συριζα κ των εξαρχιων.

BOSKO είπε...

Ανώνυμος...
εντάξει, εντάξει, φίλε μου, πήγαινε ξανά σχολείο να μάθεις κάνα ελληνικό της προκοπής και μετά βγες να το παίζεις πατριώτης. Και ρατσιστής μαζί!

Ανώνυμος είπε...

Ο.κ. Ετοιμάσου για σεντόνι δέκα μέτρα.

1. Χαρακτηριστικό του αμόρφωτου (με την ουσιαστική έννοια του όρου)εξαθλιωμένου ανθρώπου, είναι να στρέφεται εναντίον άλλης κοινωνικής ομάδας, να συγκρίνεται και να κρίνει ότι υπερτερεί (Εδώ πρεζόνια και θεωρούσαν τους Αλβανούς κατώτερούς τους!).

2. Την ευαισθησία την έχουμε με όριο. (Μη μας πέσει και πολύ και βαρυστομαχιάσουμε!).Περιορίζεται σε ό,τι μας αφορά και μας αγγίζει (πβ. παιδεραστές-στοργικούς πατεράδες των δικών τους παιδιών!).

3. Κοιμόμαστε ήσυχοι αν κάνουμε μια καλή πράξη και δώσουμε μια κουβέρτα, λίγο γάλα, μια συναυλία. Τα προβλήματα δε λύνονται έτσι. Η παρεμβαση πρέπει να είναι πολύχρονη, σταθερή και με καθορισμένους στόχους.

4. Η Ελλάδα δε μας χωράει όλους. Ερώτηση: τότε τι κόλλημα τρώμε με την υπογενετικότητα;! Να αμείβονται όσοι δεν τεκνοποιούν, ενώ όσοι "ξεφεύγουν" να πληρώνουν πρόστιμα!

4. Καλή η ιδέα του "Έλληνα", αλλά αν τη θέτουν σαν ιδανικό, να της βάλουν κι εξετάσεις!Είναι ο "μετέχων της ελληνικής παιδείας"; Βγάλτε κόλλες να γράψουμε διαγώνισμα αρχαίων! Είναι DNA; Πάμε σε γενετικά εργαστήρια! (Όσοι είναι αρκούντως ανοιχτόχρωμοι και πάνω από κάποιο ύψος, ας μην κάνουν τον κόπο.)

5. Αν τελικά "καθαριστούμε" και μείνουμε μόνο οι "Έλληνες" μαζί με τις χλαμύδες και τις περικεφαλαίες θα τραγουδούμε και "παιδικά άσματα" (παιδεραστικά για όσους δε γνωρίζουν); Εμπρός, φέρτε τους ανήλικους γιους σας!

Φυσικά, ασχολούμενοι με αυτά, ξεχνάμε να δούμε ποιοι πλουτίζουν και ποιοι βολεύονται από την όλη κατάσταση. Δεν είναι ότι χάνουμε το δάσος, είναι που και το δάχτυλο που κοιτάμε, δε βλέπουμε ότι είναι ο μέσος (κι όχι ο δείκτης) και μάλιστα στη γνωστή χειρονομία.

Αφρόνη

BOSKO είπε...

Αφρόνη...
τα συγχαρητήρια μου, κυρία Αφρόνη μου! Το κείμενο αυτό θα έπρεπε να μπει αυτούσιο ως διδακτική ύλη στο μάθημα πολιτικής αγωγής σε όλα τα σχολεία!
respect κ΄ παντοτινά θαυμαστής σου!

Ανώνυμος είπε...

Δ. Πουλικάκο και Αφρόνη...σας βγάζω το καπέλο, όσα καπέλα έχω (φετίχ)!!!! Ο πρώτος για την πρωτοβουλία στον Παντελεήμονα κ για τη συμπαράσταση στους ανθρώπους του περιοδικού και η δεύτερη για το τελευταίο καταπληκτικότατο και πανέξυπνο σχόλιο (όπως πάντα δηλαδή)!!

Bosko, είσαι αρχηγόπουλο επίσης για τις απαντήσεις σου!!
Despina

BOSKO είπε...

Despina...
Θείος Νώντας και Αφρόνη ειν' αυτοί, τι να κάνουμε; Τους "πάμε" με τρέλα και με (μαύρη) κορδέλα!

despinach. είπε...

ε! μα όχι άλλη...φουστανέλα!

ασωτος γιος είπε...

πραγματικα πληττω με τα επιχειρηματα της αφρονης
που σιγουρα θα μενει σε κανα καλο "προ-αστειο", και εδω να με διορθωσεις
εννοειται οτι δε συμφωνω με την γλωσσα του ανωνυμου αλλα παιδια
τον νιωθω
εσεις μας νιωθετε εκει στις clean γειτονιες σας?

ασωτος γιος είπε...

by the way τετοιες εξυπναδες λενε οι "κουλτουριαρηδες αριστεροι και λοιποι αντιφασιστες αντιρατσιστες" και στελνουν το κοσμο κοντα στην χρυση αυγη
γιατι παιδια? μονο η χρυση αυγη νοιαζεται πια για το κεντρο
ας νοιαστητε κι εσεις
εχω κανει σχετικη αναρτηση
και θα σβησω οτι εξυπνακιστικο σχολιο τυπου αφρονης
εξαλλου τι " φασιστας" ειμαι αν δε το κανω
χαχα
πλακα κανω ε

BOSKO είπε...

ασωτος γιος...
δεν γνωρίζω που μένει η Αφρόνη, ξέρω όμως ότι η Despina κατοικεί στον Κολωνό, όπου δεν φημίζεται για τον βου-που χαρακτήρα του ως περιοχή. Εγώ πάλι μετακόμισα στο Παγκράτι σε διαμέρισμα που μου παραχώρησε μια καλή μου φίλη, διότι οικονομικά δεν με "έπαιρνε" για ενοίκιο. Αλλιώς, νά 'σαι σίγουρος, δεν θα έφευγα από κει που ήμουν συμπεριλαμβανομένου και του γεγονότος ότι απεχθάνομαι τις μετακομίσεις. Παμ' παρακάτω τώρα: είναι δυνατόν να ταυτίζεσαι έστω και στο ελάχιστο μ' αυτό το γελοίο ανώνυμο φασιστοειδές; με τέτοια φρασεολογία, όσο δίκαιο νά 'χει, το χάνει. Δείχνει την αμορφωσιά και την πνευματική του εξαθλίωση, κατά πώς λέει και η Αφρόνη. Σε λίγο, ρε συ, θα μας πεις ότι βγαίνεις στο δρόμο με ρόπαλο μαζί με τους Χρυσαυγίτες...έλεος δηλαδή! Δεν γίνεται νά 'σαι άνθρωπος με ευαισθησίες και να υιοθετείς τέτοιες απόψεις. Ψάξ' το λίγο παραπάνω, πάρ' το αλλιώς με λίγα λόγια.

Ανώνυμος είπε...

Ξεκαθαρίζω ότι έχω πρόβλημα με τους πάντες (αριστερούς,δεξιους,αναρχικούς,αστυνομικούς) που πάνε να μου περάσουν τη γη για επίπεδη.

Άσωτε, όταν μου βρεις 1 βοήθημα του ΟΑΕΔ που δίνεται στους μετανάστες (σου βάζω 1, ενώ εσύ ξέρεις για πολλά που αξίζουν κι 800 ευρώ!) θα σου δώσω εγώ τα 800.

Αν θες Καιάδα, πίστεψέ με, με παίρνει στο άνετο να σε ρίξω. Άσε καλύτερα την ιδέα κι εγώ μαζί σου στα προβλήματα που αντιμετωπίζεις.

Το ποια είμαι, πού μένω και τι κάνω, στο κρατώ για έκπληξη. Αυτό που μας διαφοροποιεί είναι πως η δική μου περιουσία δεν υποβαθμίστηκε. Την έχω γράψει σε μετανάστες.

Αφρόνη

BOSKO είπε...

ασωτος γιος...
Αφρόνη...
αυτός ο δολιοφθορέας ο trashman την πέταξε τη βόμβα κι έφυγε! Ε, ρε και να τον πετύχω!

ασωτος γιος είπε...

επειδη εχω ξεπερασει το προσωπικο μου οριο σε "δηθενια" ανά αναρτηση αποχωρω
καλη νυχτα και στους " δυο " σας
αφρονη και Μποσκο

BOSKO είπε...

ασωτος γιος...
έχεις κάθε δικαίωμα ν' αποχωρήσεις, αλλά διευκρίνισε μου κάτι σε παρακαλώ: τι εννοείς "δηθενιά ανά ανάρτηση"; αν εννοείς τις δικές μου αναρτήσεις- λέω "αν"- τότε γιατί μπαίνεις και σχολιάζεις; Αν πάλι αναφέρεσαι στις δικές σου, δεν θα τό' λεγα. Είσαι ορίτζιναλ, αν μη τι άλλο. Τέλος, αν αναφέρεσαι σε σχολιαστές των δικών μου αναρτήσεων ή και των δικών σου, νομίζω πως δεν είναι καθόλου σωστό.

καλό ξημέρωμα, άσωτε γιε

ασωτος γιος είπε...

και χαιρομαι αφρονη που απαντας ετσι & που εγραψες την περιουσια σου στους μεταναστες,(sic!)
μονο που οι θεσεις μου δεν ειναι για τους μεταναστες τους οποιους σεβομαι kai βοηθω ως επιχειρηματιας βαζοντας τα νομιμα Iκα και δωρα και επιδοματα παντα, αλλα για τους λαθρομεταναστες..,
ξερεις υπαρχουν ολες αυτες οι θεσεις των αριστερων αντιρατσιστων και αντι φασιστων οπως αποκαλουνται αλλα υπαρχει κι η πραγματικη ζωη, και στην πραγματικη ζωη εμεις τα ελληνακια "φασιστακια" του κεντρου ειμαστε πληγωμενα ζωα που στη πλατη μας παιζετε πολυ ασχημο παιχνιδι ολοι εσεις με τα ανθρωπινα δικαιωματα και ολοι εσεις οι ακροδεξιοι
σας χω και τους 2 στην ιδια κατηγορια

ασωτος γιος είπε...

για να μην παρεξηγηθω τιμω το ιστολογιο σου και παντα σχολιαζω γιατι σ εκτιμω!
εννοω το σχολιο της αφρονης που επειδη ξερω λιγο απο ip και googlarisma , γελαω γιατι με υποτιμα λιγο! καλη νυχτα σας αφιερωνω το τυχερο αστερι του κβητα
το ακουω τωρα

despinach. είπε...

Εχμ! κι εμείς στο κέντρο περπατάμε, δεν περπατάμε στα σύννεφα...και δεύτερον η φραση "κουλτουριάρηδες" είναι της χούντας...και τρίτον ο εύκολος στόχος πάντα είναι ο αδύνατος! Εσύ ρε φίλε, αντί να ρωτάς πού μένουμε, αλήθεια είσαι βέρος Αθηναίος? Από πού κρατάει η σκούφια σου? κι αν είσαι από χωριό π.χ γιατί δε μένεις εκεί...σου μιλάει μια μετανάστρια Κρητικιά που στον τόπο της δεν αντέχει να μείνει, πνίγεται κι ας τον πονάει...το πρόβλημα δεν είναι οι μετανάστες ή λαθρομετανάστες! Επιτέλους πότε θα καταλάβουμε ότι στην πλάτη αυτών των ανθρώπων παίζονται πολιτικά παιχνίδια!! Αντί να πονάτε΄κ να κλαίτε τόσο πια για το κέντρο εσείς οι νοικοκύρηδες, γιατί δεν έχετε τα κότσια να κάψετε αυτό το μπουρδέλο τη Βουλή, αντί να βάζετε φωτιές στα τσαντήρια και στα τζαμιά...τζάμπα μαγκιά!

Ανώνυμος είπε...

Ναι, βρε, ο trashman φταίει! Πλάκα κάνω. Κοίτα, τον "άσωτο", τον είχα δει στο μπλογκ του. Δε του έχω γράψει ποτέ τίποτε και δεν υπάρχει και λόγος.

Ότι η περιοχή αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα, είναι γεγονός. Το θέμα είναι πού αναζητούμε τη λύση και πόσο εύκολα υιοθετούμε "καραμέλες" που πλασάρονται από κάθε πλευρά.

Με τον "άσωτο" και τον κάθε "άσωτο" (μην ακουστεί αυτό ειρωνικό,απλά το nickname του χρησιμοποιώ) προσωπικά δεν έχω. Αν δω λογικές κινήσεις των κατοίκων, μαζί με ό,τι κάνω, και σ'αυτές μαζί τους.

Το κόβω εδώ.
Αφρόνη

BOSKO είπε...

Despina...
δυστυχώς, η ρημάδα η Βουλή δεν καίγεται εύκολα. Άσε που όλοι οι νοικοκύρηδες φοβούνται την πολιτική αποσταθεροποίηση που θα προκύψει από μια τέτοια πράξη, οπότε θα κοιτάν' να περισώσουν τις επιχειρήσεις τους, τις δουλίτσες τους και το τομάρι τους.
γι' αυτό θα ξαναπώ "Ε, ρε Στάλιν που είσαι, να τους στείλεις όλους στους Φούρνους (της Ικαρίας)..."
συμπέρασμα: τελικά ζούμε στην δίνη ενός φασισμού πολύ πιο ύπουλου απ' αυτόν των προηγούμενων δεκαετιών!

BOSKO είπε...

Αφρόνη...
ο ασωτος γιος είναι πολύ καλό παιδί, απ' όσο τον γνωρίζω διαδικτυακώς, κι αν δεν ήταν έτσι, τώρα θά 'χε ακούσει τα μπινελίκια που συνηθίζω να ρίχνω στις τσαντίλες μου.
το κόβω κι εγώ εδώ και σας ευχαριστώ όλους για τη μεταμεσονύχτια παρεούλα.
καληνύχτα εύχομαι!

despinach. είπε...

Α! Ρε παντέρμη Αργεντινή!!!

BOSKO είπε...

Despina...
χαχαχα

σα να λέμε "παντέρμη Κρήτη"!

Ανώνυμος είπε...

Καληνυχτίζω κι εγώ. Νομίζω ότι ό,τι ήταν να ειπωθεί, ειπώθηκε.

(Περί ip και τα σχετικά, για να μην αφήνονται κι εντυπώσεις, μου φαίνονται ολίγον "περίεργα" αυτά, γιατί τυγχαίνει να έχω κανόνα που τηρώ ευλαβικά : πάντα είμαι ο ίδιος άνθρωπος και αναλαμβάνω την ευθύνη όσων λέω. Οπότε,ας έρθει και σπίτι μου για καφέ.Δεν έχω τπτ "ύποπτο-βρώμικο" που να θέλω να αποποιηθώ)

Καλή ξεκούραση σε όλους.
Αφρόνη

despinach. είπε...

....πιάσε το τουφέεεεεκι!!

όνειρα γλυκά, (όχι...δεν είμαι η Κρασογιώργαινα!)

καληνυυυυχτ!

xxx

ασωτος γιος είπε...

αφρονη δε με πειθεις αλλα δε χρειαζεται κιολας, οταν αποφασισεις να μου γραψεις την περιουσια σου, ισως να τα βρουμε!
Μποσκο σ ευχαριστω αλλα νομιζω ο καθενας λεει τελικα το πονο του
Δεν ειμαι υπερ του φασισμου\
.
πιστευω στην ανεξιθρησκεια και δεν εχω καμμια διαθεση να καψω κανενα τζαμι και καμια βουλη ομως
αυτα ειναι ακραια
δεν ειμαι ετσι!
λυπαμαι που δε μπορειτε να καταλαβετε , αυτο δεν ισχυει για τον μποσκο, και αναμασατε ολοι τα ιδια κ τα ιδια

BOSKO είπε...

ασωτος γιος...
μάλλον όλοι αναμασάμε τα ίδια και τα ίδια, κατ' εσέ, αλλά τά 'παμε, τα συμφωνήσαμε και το παρακουράσαμε.
καλημερίζω!

ασωτος γιος είπε...

σωστα ας ακουσουμε και καμια μουσικη που μας ενωνει

Κλυτία είπε...

Παραβιάζοντας τις αρχές μου...
Αφρόνη

Μαρία είπε...

Αγαπητέ Bosko,
Πρώτα, και πάνω από όλα, από καρδιας περαστικά στην μητέρα σου, που απ΄ότι καταλαβαίνω μπορεί να εχει πολλές επιπλοκές λόγω σακχάρου αλλά ακόμα το παλεύει και εχει το χιουμορ να τα καταφέρνει.... και στο λέω, γιατι κι εγω το παλεύω μαζί του καποια χρόνια τωρα... με ενεσεις ινσουλίνες, βελόνες και αλλα τέτοια ωραία καθημερινα,αλλα πολλες φορές το παρατάω στην τυχη του (ξερω , ξερω βλακεία κάνω....αλλά...)
Δευτερον, καλη χρονια μιας και αφηνω τα ιχνη μου για πρωτη φορα για το 2011, παρολο που σε διαβαζω.Αληθινή και καθόλου τυπική η ευχη μου παρά την ανεργία σου... (κιεγω σε λίγους μηνες απο τώρα στην ιδια θεση θα ειμαι διοτι εχω μπλεξει με τις part-time συμβασεις...που σε κάνουν να νιωθεις part-time μαλάκας εκατό φορές...)γι΄αυτό δεν σου λέω τιποτα αλλο... υπομονη (σοφα λόγια ε;)
Κατι άλλο όμως είναι σπουδαίο, κι εσυ το ξερεις σίγουρα πολυ καλυτερα:εχεις καλους φίλους...είτε εξ αίματος, είτε εξ αγχιστειας, και απ'οτι διαβασα στο απεδειξαν στην δυσκολη στιγμη σου ... εσυ σιγουρα τους ξερεις.

Γι αυτό κρατα αυτό που εγραψες...η μαμά σου να΄ναι καλά..

Να είσαι καλά,

Θα περνώ από το blogοσπιτάκι σου...

BOSKO είπε...

ΚΛΥΤΙΑ...
επιτέλους!
για να μπορούμε να ξέρουμε πλέον που θα σε βρίσκουμε!