Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

τ'αγιαντώνη 2011

Ήταν άλλη μία πολύ δύσκολη μέρα η χθεσινή, της ονομαστικής εορτής μου, η οποία όμως έληξε με τον ομορφότερο τρόπο! Με ένα επιεόρτιο τσιμπούσι δηλαδή στην οικία μου, παρουσία φίλων αγαπημένων: από αριστερά, ο Μιχάλης Τρανουδάκης, η Μαρίζα Κωχ, ο bosko, η Λένα Πλάτωνος και ο Ηλίας Βαμβακούσης.
Όταν η Μαρίζα έγυρε στον ώμο της Λένας, απολαμβάνοντας τη Νεράιδα που τραγουδάει πάνω από τα βουνά του Τρεμποβίτσε, το εύστοχο σχόλιο του Τρανουδάκη ήταν πως μοιάζουν σαν δύο ξανθές γάτες που χουρχουρίζουν!
Χθες είχαμε όμως και διπλή εορτή, αφού μόλις μπήκαν τα μεσάνυχτα, η συνάδελφος Λιάνα Μαλανδρενιώτη έσβησε το κεράκι των γενεθλίων της! Να τα εκατοστήσει με όλη μας την αγάπη! Θά 'πρεπε βέβαια να είχαμε ενημερωθεί νωρίτερα για το γεγονός, ώστε να προμηθευόμασταν original τούρτα και να μην αυτοσχεδιάζαμε πάνω στα αμυγδαλωτά που έφερε η Βικτώρια!
Μετά τις κυρίες, η Λιάνα ζήτησε να φωτογραφηθεί και με τους άλλους δύο κύριους της παρέας. Κι εγώ ικανοποίησα το αίτημα της για να μην έχει να λέει ότι εμφανίζεται σπανιότατα στις σελίδες αυτού του blog.Την ίδια ακριβώς στιγμή που φωτογραφιζόμουν με τις δύο γυναίκες της ζωής μου και η μητέρα μου είχε ήδη αποκοιμηθεί στο μέσα δωμάτιο, αφού πρώτα ήπιε μαζί μας τα κρασάκια της, το sms που κατέφτασε από τον πάντα ανατρεπτικό φίλο έλεγε το εξής: Τ' Αγιαντώνη η βοήθεια/προσφέρεται στα κουτορνίθια/μα αφού το θέλει η συνήθεια/εύχομαι η φύση να προσθέτει/ πολλά στην αφεντιά σου έτη. Πωλ Κουνιούμαν! Να με χαίρεστε και να χαιρόμαστε όλοι τους φίλους και τους ανθρώπους που αγαπάμε!

22 σχόλια:

Lefteris είπε...

Χρόνια σου πολλά Αντώνη!

ασωτος γιος είπε...

χρονια πολλα αγνωστε φιλε , πολυ γλυκειες οι φωτογαρφιες με τη μαμα.
ευχομαι να χεις πρωτ απ ολα την υγεια σου και να φτιαξουν τα επαγγελματικα

Αθανασία είπε...

Χρόνια σου πολλά Αντωνάκη μου...να χαίρεσαι τη γιορτή σου,να σε χαιρόμαστε!!πολύχρονος πάντα καλά να είσαι και ευτιχισμένος!..ωραίες οι φωτό σου...χαίρομαι που πέρασες καλά χτές νομίζω το χρειαζόσουν αυτό μετά από,όλα αυτά που έχεις περάσει τον τελευταίο,καιρό που σου ήρθαν όλα,μαζεμένα...ήταν μιά ωραία ανάπαυλα!!....χρόνια πολλά καλό μου..και..χαααχαααααααααααχαχαχαααααααχαααααααααααααχαααααα!ωραίο το μνματάκι του φίλου σου,μιά ευχάριστη νότα χαράς πιστέυω...καλημέρες...

BOSKO είπε...

Lefteris...
σ' ευχαριστώ, Λευτέρη.
αύριο-μεθαύριο που θα συναντηθώ με τον Άλεξ, να κανονίσουμε νά 'σαι κι εσύ!

BOSKO είπε...

ασωτος γιος...
και σένα σ' ευχαριστώ για τις ευχές σου, αλλά στις photos δεν είναι η μαμά μου, βρε συ. Η φίλη μου η Λιάνα Μαλανδρενιώτη είναι, που της κάναμε τα γενέθλια της χθες μαζί με τη γιορτή μου.

BOSKO είπε...

Αθανασία...
κατ' αρχάς, Αθανασία μου, σήμερα είναι η σειρά σου να εορτάσεις! Να σε χαιρόμαστε και νά 'σαι πάντα γερή και δυνατή! Ειλικρινά, μεσ' στην καρδιά μου σ' έχω, τόσα χρόνια τώρα που τα λέμε διαδικτυακώς!
όντως χθες ήταν μια πολύ δύσκολη μέρα. Κυριολεκτικά μεσ' στο...σκατό. Έγινε κλύσμα στη μάνα μου, καθώς το έντερο της δυσλειτουργούσε (άλλη μία μετεγχειρητική παρενέργεια) και ταλαιπωρήθηκε πολύ η γυναίκα με τόσο...σφίξιμο. Ευτυχώς ήρθε μια νέα υπομονετική γυναίκα και τη βοήθησε, διότι εγώ τά 'χα παίξει κανονικά. Τώρα, όλα καλά, αν και μια εξάντληση της έμεινε ακόμη. Πάντως, κάθισε στην παρέα μας χθες κι όπως λέω τα ήπιε και τα κρασάκια της!
και, ναι, το μηνυματάκι του φίλου μου ονόματι Πωλ Κουνιούμαν ήταν άψογο! Πάντα τέτοια στέλνει αυτός!

και πάλι να σε χαιρόμαστε, Αθανασία!

Ελένη Μπέη είπε...

Χρόνια πολλά, Αντώνη, γερός και χιλιόχρονος. Με πολλές επιτυχίες και χαμόγελα και όλους τους αγαπημένους σου ανθρώπους δίπλα σου.

Μιχάλης Τσαντίλας είπε...

Αγαπητέ Αντώνη, έστω και με κάποια καθυστέρηση, να σου ευχηθώ χρόνια πολλά και κυρίως καλά! Πάντα με υγεία για σένα, τη μητέρα σου και τους δικούς σου ανθρώπους! Και εύχομαι γρήγορη αποκατάσταση στον επαγγελματικό τομέα!

Αθανασία είπε...

ΟΥΥΥΥΥΥΦ!καλό μου...τι τραβάει,η γυναικούλα!!..ε,έχω και γώ πρόβλημα με το έντερό,μου εκ γεννετής (δ εν δουλέυει σωστά)..και σε καταλαβαίνω...πρίν από κάμποσο καιρό...λίγο,πρίν τις γιορτές με έπιασε,ένας γμμένος κολικός?(έτσι το παν οι γιατροί) ανάθεμα και αν ξέρουν,κι αυτοί τί σκατά ήταν αυτό,δ ε μπορούσα να κάτσω,ούτε όρθια,ούτε καθιστή,ούτε στο κρεββάτι μου από τον πόνο,αυτό επιδεινώθηκε...αναγκάστηκα να πάω στο νοσοκομείο,επειδή έφτασα να ουρλιάζω από τον πόνο,ε,εκεί με πλάκωσαν στους ορούς,στα βαριά παυσίπονα..συνήλθα κάπως...αλλά φοβήθηκα πολύ για τα νεφρά,(σου χω πεί έχω ένα θέμα)με τα νεφρά μου...πήγα σφήνα,στο Ε.Ντυνάν την άλλη μέρα για εξετάσεις,στα νεφρά και άστα να πάνε...ε,σε καταλαβαίνω....πολύ μπορώ να πώ..κουράγιο καλό μου..μόνο αυτό μπορώ να σου πώ...ε,ευχαριστώ να σαι καλά (για τα χρόνια πολλά εννοώ)..και άντε να δούμε τί θα γίνει με τη γκαντεμιά,που μας δέρνει πιά...

Γιώργος είπε...

Χρόνια Πολλά Αντώνη για την γιορτή σου.

Rena Fan είπε...

Χρόνια πολλά, με μια μικρή καθυστέρηση βέβαια, Αντώνη. Υγεία σου εύχομαι πρώτα από όλα. Και μετά, φυσικά, όλα τα άλλα!

Ανώνυμος είπε...

Αντωνιό μας κ του χρόνου έτσι όμορφα με αγάπες!!

Despina

Γι΄λαννης είπε...

Πολύχρονος και φωτεινός!

BOSKO είπε...

Σας ευχαριστώ όλους μαζί και κάθε έναν ξεχωριστά για τις ευχές σας!
Υγεία νά 'χουμε πάνω απ' όλα!

Κατερίνα Στρατηγοπούλου-Μ. είπε...

Χρόνια καλά και πολλά Αντουάν!

Τα στενόχωρα να τελειώνουν σύντομα, και να χαρείς ξεγνοιασιά, δημιουργία και πολλές όμορφες στιγμές. Η ζωή σού χρωστάει, λιγουλάκι υπομονή κάνε μόνο.

μαριάννα είπε...

Τι καλύτερο δώρο γιορτής από τέτοιους φίλους κοντά σου; Με τέτοια παρέα δίπλα μου θα γιόρταζα κάθε μέρα. :)
Εύχομαι πάντα να έχεις τους αγαπημένους φίλους σου, σε κάθε γιορτή και όχι μόνο και να φύγουν οι δύσκολες στιγμές μακριά και για πάντα!

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια πολλά πολλά(έστω και...καθυστερημένα)!

Να είσαι δυνατός μέσα-έξω!

Εύχομαι να βγουν αληθινά τα μικρά όνειρά σου (είμαι βέβαιη ότι για τα μεγάλα θα σου έχουν ευχηθεί ήδη..)!

Χαιρετισμούς από τη συμπρωτεύουσα!
:-)

Yannis είπε...

Αντώνη χρόνια σου πολλά! Να χαίρεσαι το όνομα σου!!

Πάντως εγώ ακόμα ψήνομαι να δω το ντοκιμαντέρ για τον Κούνδουρο και να σε διαβάζω στο ΔΙΦΩΝΟ ή σε άλλο περιοδικό (έκλεισε και το Plus γαμώ το)..
Σκέψου το..!

Ανώνυμος είπε...

Κλέβω την τελευταία ευχή...θα τη λέω κι εγώ τώρα στους χριστιανούς φίλους μου και σε όσους εθιμοτυπικά γιορτάζουν την ονομαστική τους εορτή.

Κι επειδή δεν είμαι τόσο ευρηματική σ' αυτά, ένα απλό 'χρόνια πολλά' από μένα 'με υγεία και ό,τι επιθυμείς"

roundel είπε...

Xρόνια πολλά boskoπαιδο να είσαι πάντα γερός και δημιουργικός, να έχεις ότι εππιθυμείς...

Λίγο καθυστερημένα βέβαια, αλλά πιστεύω πως οι ευχές είναι όλες τις ώρες και μέρες καλοδεχούμενες:)

Την καλημέρα μου...

ασωτος γιος είπε...

εγω νομισα ηταν η μαμα! δε πειραζει χαχα και ασωτος και "ξανθια"

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια πολλά.
Πρεσβύωψ