Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2008

Δ. ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ VS Θ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ;




Χθες βράδυ δόθηκε η δημοσιογραφική πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης σκηνικής συνεύρεσης του Διονύση Σαββόπουλου και του Θανάση Παπακωνσταντίνου, εν όψει και της έκδοσης του κοινού δίσκου τους. Δε μπόρεσα να πάω και λέω να το κάνω μεσ' στην ερχόμενη εβδομάδα με την πρώτη ευκαιρία. Οι πηγές μου, πάντως, μου είπαν πως στο πρώτο μέρος ο πάντα πληθωρικός Σαββόπουλος κατάπιε σχεδόν τον πιο συνεσταλμένο και φανερά αμήχανο Λαρισαίο τραγουδοποιό. Το όλο κλίμα ήρθε στα ίσα του προς το τέλος, όταν οι δύο δημιουργοί τραγούδησαν ο ένας τα τραγούδια του άλλου μαζί με επιλογές από παλιά ρεμπέτικα και όχι μόνο. Για να δούμε τι θα δούμε, λοιπόν! Κι απόψε στις 22.00 συντονιστείτε στο Δεύτερο Πρόγραμμα για τη μετάδοση της παράστασης του Μανώλη Ρασούλη από το Κύτταρο!

3 σχόλια:

alienlover είπε...

αφού έχω δει μέχρι στιγμής τον Αλκίνοο με τον Μάλαμα, μου μένει να δω τον Σαββόπουλο με τον Παπακωνσταντίνου και τον Πασχαλίδη με τον Θηβαίο και τότε θα μπορώ να ανασυνταχτώ και να βαφτιστώ πλήρης.

BOSKO είπε...

Διττή σημασία έχει, υποθέτω, το σχόλιο σου. Πολλές φορές οι συνεργασίες και οι επί σκηνής συνευρέσεις υπόκεινται σε δισκογραφικά "παντρέματα" που το καλλιτεχνικό ζητούμενο ελαχιστοποιείται...Ακόμη δεν έχω δει την εν λόγω παράσταση, οπότε δε μπορώ να κρίνω αντικειμενικά.Πάντως, θα επανέλθω σχετικά. Ευχαριστώ για την επίσκεψη!

alienlover είπε...

από όσο ξέρω ο Μίλτος με τον Θηβαίο δεν ετοιμάζουν κάτι από κοινού (δισκογραφικά) όμως η επι σκηνής τους σύμπραξη είναι κάτι που περιμέναμε εδώ και χρόνια.
Θα αναφερθώ κι εγώ στο μπλογκ μου από βδομάδα που θα'μαι Ελλάδα και θα πάω να τους δω (και τους τέσσερεις :))) )