Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

μια-νέα-ταινία-θα-μας-σώσει

Το αποφάσισα! Ξεκινάω τα γυρίσματα της καινούργιας ταινίας μου! Εκ των ενόντων αυτή τη φορά, χωρίς το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου στον τομέα της παραγωγής, αλλά μόνο με τη συμβολή των φίλων και συνεργατών, με τους οποίους ούτως ή άλλως συμπορεύομαι εδώ και μία δεκαετία ακριβώς. Ήταν καθοριστική η σημερινή τυχαία συνάντηση με τον οπερατέρ Δημήτρη Θεοδωρόπουλο στο κέντρο της Αθήνας. Τον πέτυχα στην Ακαδημίας. Κρατούσαμε κι οι δυο μας το τελευταίο εξαιρετικό τεύχος του Sonik με το premium-cd του Nevermind των Nirvana από ελληνικές μπάντες (θα επανέλθω). Τι κάθεσαι και μιζεριάζεις; μου είπε ο Δημήτρης. Και συνέχισε: Μια ζωή ήσουν παραγωγικός κι είχες τόσα projects στο κεφάλι σου! Τι έπαθες; Κι έτσι, θυμηθήκαμε όντως ένα project που είχα πάντα κατά νου και το οποίο παρατήσαμε όταν εμφανίστηκε ο Σολδάτος με το ντοκιμαντέρ για τον Κούνδουρο. Σημειωτέον ότι στον Δημήτρη χρωστάω επίσης την απόφαση να γυρίσω το πρώτο μου ντοκιμαντέρ για τη Νταντωνάκη. Να το κάνεις και θα βοηθήσουμε όλοι, έλεγε και ξανάλεγε, σπάζοντας τα τηλέφωνα. Σήμερα τα πράγματα ήρθαν πιο εύκολα. Είναι κι αυτός ενθουσιασμένος με το δικό του ντοκιμαντέρ για τον Λουκά Σιδερά, επομένως ήθελε-δεν ήθελε μού μετέδωσε τον ενθουσιασμό του και κυρίως την ελπίδα του μέσα στο απονεκρωμένο πολιτιστικό μας τοπίο. Δώσαμε τα χέρια, τον αγκάλιασα για το κουράγιο του και ως παρορμητικός άνθρωπος δηλώνω πως από αύριο κιόλας ξεκινάω τις επαφές μου. Ελπίζω μεσ' στις επόμενες εβδομάδες να είμαι σε θέση να κοινοποιήσω περισσότερες λεπτομέρειες.

14 σχόλια:

despinach. είπε...

:))))))))))))))))))))))))))))))))
έτσι μπράβο!!!

pl@νόδIοS παρατηρητής είπε...

bosko άντε με το καλό ..καλή επιτυχία ...σχετικά με τί θα είναι το φιλμ ? ντικιμαντέρ βιογραφία όπως της Νταντωνάκη ?

niknat05 είπε...

χαίρομαι που μετά από καιρό που μπαίνω στο blog σου-καθότι η ΔΕΗ μου 'χε κόψει το ρεύμα-διαβάζω κάτι ευχάριστο,μέσα στα πολλά δυσάρεστα που βλέπω και ακούω!καλό κουράγιο και καλή επιτυχία κ'αν μπορώ κ εγώ να βοηθήσω σε κάτι-ένα καφέ να φτιάξω που λέει ο λόγος-μετά χαράς!

Theios είπε...

Καλή αρχή με τη νέα ταινία. Η δικιά μου πιστεύω θα διαπρέψει. Μετά από αυτή http://toonti.blogspot.com/2011/09/h.html σκοπεύω να βάλω μπρος και για ένα φίλμ νουάρ :P

Yannis είπε...

όταν υπάρχει κρίση γεννιώνται τα πιο όμορφα πράγματα..καλό ξεκίνημα και όλα να πάνε πρίμα..
αν χρειαστείς τίποτε γυρίσματα στο εξωτερικό μη με ξεχάσεις...!

Ζαχαροπλάστης είπε...

Αυτά είναι πρωινά νέα...Αντε γεια σου!!

igkros είπε...

Επιτέλους! Περιμένουμε! Προσφέρομαι για παιδί στους καφέδες και ότι άλλο θέλετε εφόσον έχει γυρίσματα στη Θεσσαλονίκη! Αν και είμαι σίγουρος ότι πάλι τους δρόμους της Αθήνας έχεις βάλει στο μάτι!

BOSKO είπε...

despinach. ...
thanx, εσύ ειδικά θα ενημερωθείς σύντομα:-))

BOSKO είπε...

Δον κιχωτης...
ναι, ντοκιμαντέρ θά 'ναι κι αυτό.
αργότερα λεπτομέρειες.
σ' ευχαριστώ!

BOSKO είπε...

niknat05...
νά 'σαι καλά και πιθανώς να σε χρειαστώ (σοβαρά).
ωχ, σου κόψαν' το ρεύμα;
αμ εγώ πού 'χω βάλει κεριά σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού για να γλιτώσω αυτό που σου κάναν' εσένα;

BOSKO είπε...

Theios...
δυστυχώς δε μπορώ να δω τη "Μαύρη κωμωδία" σου, μου βγάζει ότι έχει πρόβλημα η σελίδα.
ωστόσο, σου εύχομαι κάθε επιτυχία!

BOSKO είπε...

Yannis...
ποιο εξωτερικό, ρε Γιάννη;
εδώ δε θά 'χουμε λεφτά, αν δε βρούμε χορηγία, για να τρώει καμιά τυρόπιτα το συνεργείο...
καλά τα λες, πάντως, περί κρίσης και τέχνης, εξ ου κι εμείς είπαμε να βάλουμε μπροστά κάτι καινούργιο και δημιουργικό!

BOSKO είπε...

Ζαχαροπλάστης...
...είπε ο Ζαχαροπλάστης και καταβρόχθισε ένα ζουμερό cheese-cake!
thanx, Τάσο!

BOSKO είπε...

igkros...
μέσα έπεσες!
σ' ευχαριστώ, Γιάννη, και δεν ξεχνάω ότι η κιν/φική σταδιοδρομία μου εν μέρει είναι ταυτισμένη με σένα (θυμάσαι; φεστιβάλ Δράμας, εκείνο το τεύχος του μπαμπά σου κλπ.)