Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

είπα-να-σβήσω-τα-παλιά


Μετά από αρκετό καιρό, νέοι δίσκοι κατέφτασαν, ομολογουμένως ο ένας καλύτερος από τον άλλον. Η Ηλιοθεραπεία του The Boy, που ήθελα πολύ ν' ακούσω, η επανέκδοση του family life των Abbie Gale, το τριπαριστό ντεμπούτο του King Elephant, του ντράμερ των Baby Guru, αλλά και το The Garden Novels των ξεχωριστών Your Hand In Mine - επιτέλους! Με αυτά τα δισκάκια ανά χείρας, μπούκαρα μεσ' στο public του Πασαλιμανιού και αγόρασα μια σπάνια συλλογή με τα b-sides όλων των singles που έβγαλε η Marianne Faithfull στη βρετανική Decca (1964 - 69), καθώς και Όλη την αλήθεια για τα παιδιά του 78 των Κόρε.Ύδρο. που είχα χάσει κατά τη μετακόμιση Βικτώρια - Παγκράτι και δυσκολευόμουν να ξαναβρώ, ελέω ψυχρού πολέμου μεταξύ της MINOS-EMI και των Metropolis. Αυτό το Σαββατοκύριακο προβλέπεται πολύ έντονο από μουσικής άποψης. Κατά 80% θα περάσω από την αυριανή μεγάλη συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντίνου στην Τεχνόπολη (περισσότερο για να δω και να ακούσω τη Ματούλα Ζαμάνη που τραγουδάει μαζί του και για την οποία με έχουν πρήξει γνωστοί και φίλοι), αν βέβαια ξεμπερδέψω νωρίς από την ταράτσα του Γιάννη Ιασωνίδη με τα νεοχίπικα events που οργανώνει κάθε φορά και εν προκειμένω τα live πολλών και διάφορων νέων καλλιτεχνών της underground ανεξάρτητης σκηνής. Λεπτομέρειες στο επισυναπτόμενο βίντεο!

10 σχόλια:

Κώστας είπε...

Tι παίζει σ'αυτήν την ταράτσα;
Ανέβασα στο γιού τιούμπ σχεδόν το μισό AENIGMA EST (Γυάλινο κόσμο,Σελήνη,Aenigma Est) και όποιος ενδιαφέρεται...

http://www.youtube.com/user/twofi?feature=mhee

θ'ανεβάσω και τα υπόλοιπα,απλά τα έφτυσα.

BOSKO είπε...

Κώστας...
απλά με κάλεσε ο Ιασωνίδης της orila records στην παρουσίαση κάποιων καλλιτεχνών της "ετικέτας" του και όχι μόνο. Απ' ότι ενημερώθηκα, θά 'ναι πριβέ η φάση, δεδομένου του αριθμού ατόμων - 50 - που μπορεί να χωρέσει η ταράτσα. Απ' αυτή την άποψη μού έκανε εντύπωση που ανακάλυψα trailer στο youtube. Ειν' ο ίδιος άνθρωπος πού 'χε οργανώσει εκείνο το indie φεστιβάλ στα Ψαχνά Ευβοίας, το οποίο είχα καλύψει για το blog. Μάλιστα, απ' το υλικό εκείνου του φεστιβάλ προέκυψε ντοκιμαντέρ, που θα προβληθεί σε λίγες μέρες στις Νύχτες Πρεμιέρας. Όπως είναι κατανοητό, θά 'χω πολλά να γράψω προσεχώς από δω.
έκανες πολύ καλά και ανέβασες το Aenigma est, μη σου πω ότι θα το ήθελε και ο ίδιος ο Κυπουργός! Εύγε!

Κώστας είπε...

Ωραία φάση άντε να ακούσουμε κάτι νέο και άξιο (ελπίζω).
Θ ανεβάσω και τα υπόλοιπα αύριο μάλλον,είναι φοβερά έργα ρε Αντώνη και δεν υπήρχαν πουθενά,να είσαι καλά που μου έδωσες το σι-ντι.

BOSKO είπε...

Κώστας...
έτσι πάν' αυτά. Γιατί, είχα εγώ ιδέα, νομίζεις, για τους Trisomie 21 που τους ακούω απ' το πρωί ως το βράδυ; και σήμερα στο public δυστυχώς δε βρήκα τίποτα δικό τους. Πάω από Λένα σε λίγο, πού 'χω καιρό να τη δω. Γενικώς, έχετε να παραλάβετε πολύ...stuff μουσικό τις επόμενες μέρες!

Κώστας είπε...

Άντε να δούμε τι θα άκουσουμε,χαιρετήσματα απο τον φ.κ.ρ.

BOSKO είπε...

Κώστας...
αν δώσω στη Λένα χαιρετισμούς από τον Φ.Κ.Ρ., θα ξεκαρδιστεί, νά 'σαι σίγουρος:-))
see you

aisthimatias είπε...

Φ.Κ.Ρ. stelnei xeretismata,na edw eimaste mazi kai ta leme RE cy

Άρτεμις είπε...

Προσωπικά, η Ματούλα Ζαμάνη δεν μου αρέσει καθόλου-μα καθόλου- και είναι ο βασικός λόγος που ΔΕΝ πάω στις συναυλίες του Θανάση Παπα/νου. Θα ήθελα και την δική σου άποψη πάνω στο θέμα, είμαι περίεργη!

(που να με πλήρωναν όμως....)

Κακιασμένη-Άρτεμις

BOSKO είπε...

aisthimatias...
γειά χαρά, φίλτατε αισθηματία, να περνάς κι εσύ να τα λέμε:-))

BOSKO είπε...

Άρτεμις...
μάλλον δε θα ικανοποιηθεί η περιέργεια σου, διότι ήδη ξεκίνησε η απεργία των ταξιτζήδων και δεν έχω μέσο για να επιστρέψω σπίτι μετά. Οπότε, γιοκ Θανάσης για Σαββατόβραδο...